skip to main content
Riesje
Ondernemer in het sociaal domein
Reviews
Wat anderen schrijven over Riesje
Ontwapenend, betrokken, oprecht geïnteresseerd, lef, jij krijgt dingen los, je maakt dat mensen zich op hun gemak voelen.

Medestudenten tijdens mediation-opleiding.
Doortastende professional

Ik heb met Riesje samengewerkt in een gemeente waar zij kwartiermaker was. Dat hield in dat ze met enthousiasme het sociaal team heeft opgezet. Mij viel op dat ze vanuit een goed gefundeerde visie de ontwikkeling en aansturing van het team heeft opgepakt. Riesje is praktisch, pragmatisch, energiek en constructief. Het is fijn om met haar samen te werken. Ze weet wat ze doet, heeft kennis van zaken en weet degenen met wie zij werkt te inspireren en te binden. Kortom, met Riesje heb je een doortastende professional in huis.

Gemeente Woudenberg
Petra van der Horst, transitiemanager Woudenberg

Lees meer over dit project >>
Een betere ouder worden

Het ging een tijdje fysiek en mentaal niet zo goed met mij. Mijn ouders bemoeiden zich steeds meer met de opvoeding van mijn zoontje. Dat vond ik heel vervelend, want door dingen uit het verleden hadden we altijd veel ruzie. Toch durfde ik hen niet weg te sturen; ik had ze ook nodig. Op een gegeven moment ging het zo slecht met mij dat de kinderrechter mijn zoontje bij mijn ouders in huis plaatste. Ik heb van alles gedaan om hem daar weg te krijgen, maar zonder resultaat. Samen met Riesje hebben we ervoor gezorgd dat mijn zoontje naar een ander pleeggezin ging. Voor mij was het prettiger. We konden goed contact hebben, terwijl ik beter werd. Riesje heeft mij daarnaast verwezen naar een groep waar ik kon leren een betere ouder te worden en structuur te bieden aan mezelf en mijn zoontje. Sinds kort woont hij weer bij mij. We hebben daar goede hulp bij.

K.P.

Meer info over mediation >>
Een kwartiermaker om op te bouwen

Riesje is een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Ze is in staat om veel ballen tegelijk in de lucht te houden en doet haar werk vol overtuiging. Ze heeft het in zich om op verschillende niveaus haar bijdrage te leveren en kritisch mee te denken. Riesje is als leidinggevende goed te bereiken, ook buiten haar werkdagen, wat door haar medewerkers enorm wordt gewaardeerd.

Gemeente Woudenberg
Debora de Haan, Lid sociaal team

Lees meer over dit project >>
Grond onder mijn voeten terug

Een scheiding en de zorg voor twee kinderen met een beperking, leidden tot een burn-out. Ik werd vermalen tussen instanties en liep steeds verder vast. Via via kwam ik in contact met Riesje. Zij gaf mij weer de grond onder mijn voeten terug. Het was voor mij een heel beladen en emotionele periode, maar Riesje zorgde ervoor dat deskundigheid altijd samenging met begrip voor mijn privé situatie. Dat vond ik echt heel prettig.

M.S.

Meer info over mediation >>
Onafhankelijk, integer en deskundig

'Riesje is een enthousiast en zeer deskundig adviseur in het brede werkveld zorg en welzijn. Door ervaringen in verschillende functies en organisaties heeft ze de klappen van de zweep leren kennen en doorziet ze processen haarscherp. Onafhankelijk, integer en deskundig voert ze voor verschillende opdrachtgevers haar werk uit. Ik verheug me om weer een keertje met haar samen een opdracht in dit spannende werkveld te mogen uitvoeren.'

Zzp’er
Karin van der Plas, zzp’er en grondlegger NAoberzorg Roggel

Lees meer over dit project >>
Bergen werk verzet!

'Riesje heeft een pracht sociaal team samengesteld en bergen werk verzet in Woudenberg! Ze is toegewijd, to the point, daadkrachtig en een enorme doorzetter. Een vrouw met veel pit. In haar rol als kwartiermaker was ze zowel gericht op de regels vanuit de gemeente als de belangen en wensen van de leden van het sociaal team.'

Gemeente Woudenberg
Margreet Osnabrugge, Lid sociaal team

Lees meer over dit project >>
Dossier weer op orde

Twee jaar geleden verloor ik mijn man. Gek van verdriet kon niet goed meer voor onze kinderen zorgen. Ik deed een zelfmoordpoging en kwam op de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis terecht. Sindsdien stond in het dossier van Bureau Jeugdzorg dat ik psychiatrische patiënt ben. Mijn kinderen werden uit huis geplaatst en ik dreigde mijn ouderlijk gezag te verliezen. Ik heb Riesje toen ingeschakeld en zij heeft mij geholpen mijn dossier op orde te krijgen. Er staat nu gewoon wat er aan de hand was en de maatschappelijk werker en ik zijn met behulp van Riesje aan het werken aan de terugkeer van mijn kinderen naar huis.

J.v.d.V.

Meer info over mediation >>